Jeg er svensk-inder, opvokset i Sydsverige, dansk gift og har to teenagebørn.

I 2004 færdiggjorde jeg mine studier i statskundskab på Lunds universitet med en filosofi magistereksamen (svensk cand.mag). Forinden havde jeg studeret tysk på universitetet i Växjö.

Jeg har boet i Frankrig, Tyskland, Østrig og Indien og elsker sprog og interkulturel kommunikation. Som kundekoordinator hos Vitanova får jeg til daglig brugt alle disse kompetencer.

Tidligere arbejdserfaringer har jeg fået fra praktikpladser på Sveriges ambassade i Berlin, i FN i Bonn, et kommunalt tilbud for udsatte unge med sociale og psykiatriske behandlingsbehov, organisationen Familielaboratoriet som blev grundet af familieterapeuten Jesper Juul, og en virksomhed som solgte økologiske babyprodukter til det tyske marked.

I min fritid er jeg holdleder for min søns ishockeyhold, læser gerne og ser film. Andre interesser er rejser, historie, pædagogik og psykologi.

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi er helt åbne for alle vores nationale og internationale patienter, og du fortsat kan komme til klinikken for behandling.

Ring til os på: +45 33 33 71 01

Mandag -Fredag 8:00 - 15:30
Lørdag 8:00 - 12:00
Søndag Lukket

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne vanskelige tid.

Book aftale