Certificeret sygeplejerske i 2003 fra Roskilde sygeplejeskole.

Da jeg blev certificeret som sygeplejerske, begyndte jeg at arbejde inden for gynækologi. I 2004 blev jeg introduceret til fertilitet, og siden da har dette område haft min store interesse.


Jeg fik min erfaring med fertilitetsarbejdet på offentlige fertilitetsklinikker. Mens jeg var ansat i det offentlige, var jeg vikar hos Vitanova. Da Vitanova ønskede at udvide behandlingstilbud med IVF, var jeg med til at sætte det i gang.


I 2010 fik jeg muligheden for at søge mere viden på en privat fertilitetsklinik i London og var der indtil 2013. I London blev jeg introduceret til ægdonation og har siden med stor interesse arbejdet med ægdonation. På Vitanova er ægdonation mit hovedområde, og hver dag føler jeg mig privilegeret i at kunne møde glade unge kvinder, som gerne vil donere æg for at hjælpe andre. Det bedste for mig er når jeg kan kontakte en modtager og fortælle at nu har jeg fundet en ægdonor til dem.

Udover erhvervserfaring deltager jeg også i relevante konferencer i Dansk Fertilitetsselskab og  ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology). Jeg har endvidere været med til at skrive de nationale danske procedurer for ægdonation.

Sanne Drabæk

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi er helt åbne for alle vores nationale og internationale patienter, og du fortsat kan komme til klinikken for behandling.

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne vanskelige tid.

Book aftale