Klinikens åbne aftener udsat

Sikkerhed og trivsel for både vores patienter og medarbejdere er vores hovedprioritet, og baseret på de seneste regeringens retningslinjer omkring sociale sammenkomster har vi taget beslutningen om at annullere vores nuværende dagbog om kliniske åbne aftener. Vi beklager ulejligheden, men vi er sikre på, at du kan sætte pris på og forstå denne beslutning.

Vi vil dog stadig dele fordelene ved behandling med Vitanova og vores tilgang til mild og naturlig IVF med dig, så vi har arrangeret ugentlige webinars. Disse giver dig mulighed for at lære om Vitanova og stille spørgsmål fra hjemmets komfort.

Deltag i vores næste webinar

IVF ved hjælp af webinar om donoræg - 13. December - 18.00

Vi forstår, at når du undersøger IVF ved hjælp af en ægdonor, er det vigtigt, at du har alle de oplysninger, du har brug for for at træffe det rigtige valg.

Dette gratis webinar er en fantastisk måde at lære mere om IVF ved hjælp af donoræg, og hvorfor Vitanova skal være dit første valg. Du får også få dine spørgsmål besvaret af en fertilitetsekspert.

Dette webinar vil være kl. 18.00 København og vil også være på engelsk.

Deltag i vores næste webinar

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale