Velkommen til Gynækologisk Klinik Rungsted Kyst

Vitanova har indgået et samarbejde med den Gynækologiske Klinik Rungsted Kyst, som giver flere mennesker adgang til Mild & Naturlig IVF, ægdonation og sæddonationsbehandling fra Rungsted.

Hvis du laver en IVF eller ægdonationsbehandling, kan du nemt få hjælp med blødprøverne og skanninger i Rungsted. Din indledende samtale, din ægudtagning, dyrkningen og oplægningen af dine embryoner vil tage sted hos Vitanova i København. Vitanova og Gynækologisk klinik Rungsted Kyst samarbejder ikke med hensyn til inseminationer.

Gynækologisk Klinik Rungsted Kyst-team

Klinikkens åbningstider: 

Monday - Friday: 09:00 - 12:00

Nærmeste togstation:

Den nærmeste togstation er Rungsted Kyst St., som ligger 3 minutters gang til klinikken.

Priser

Hvis du laver IVF eller IVF med donoræg hos Vitanova, er skanningerne inkluderet hos Vitanova og i Rungsted. Hvis det er nemmere for dig at have skanningerne I Rungsted, er det derfor en nem og billig mulighed for dig. Blødproverne er også gratis i Rungsted hvis du har en henvisning af din egen læge.

Inde i klinikken

For at kontakte klinikken

Hvis du vil have din behandling på Vitanova Rungsted, skal du kontakte Gynækologisk Klinik Rungsted Kyst direkte. For at bestille en aftale bedes du kontakte dem direkte via e-mail eller på telefonnummeret angivet nedenfor

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale