Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at sikre dig en god brugeroplevelse. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er ufarlige og kan ikke indeholde skadelig kode.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google (Fonte, Maps og Analytics)
Facebook
FormStack (kontaktformular)

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du anvender en kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdagsdato og de personoplysninger du måtte oplyse i beskedfeltet i vores kontaktformular.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere din henvendelse, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til support@vitanova.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Annulleringer, ændringer og refusionspolitikker

I forbindelse med alle annullerings- og ændringsgebyrer skal du være opmærksom på, at vi kun beholder gebyrer for at dække de rimelige omkostninger og tab, vi har pådraget ikke at fortsætte med en konsultation eller behandling.

Tjenester refunderes ikke, når de er udført, og er i øvrigt underlagt vores vilkår og betingelser vedrørende refunderinger og annulleringer.

Hvis du efter booking beslutter ikke at gå videre med din indledende konsultation, gælder følgende vilkår i henhold til vores vilkår og betingelser:

  • Hvis du aflyser eller ændrer din indledende konsultation med mere end 72 timers varsel, vil du være berettiget til en fuld refusion af de betalte omkostninger eller være i stand til at ændre din aftale.
  • Hvis du ændrer din indledende konsultation med mindre end 72 timers varsel, har du ikke ret til refusion.
  • Hvis du ikke deltager i en planlagt indledende konsultation, vil du ikke være berettiget til en refusion

Vi forbeholder os ret til at aflyse aftaler og diskinere behandling/tjenester for manglende betaling af omkostninger.

Medicin og forbrugsvarer kan ikke returneres eller refunderes, når de er udleveret.

Hvis behandlingen annulleres efter den anden behandlingsscanning af den cyklus, der finder sted, opkræves et gebyr på 6000 DK. Dette vil blive taget fra gebyrer betalt for cyklussen. Hvis gebyrerne for cyklussen ikke er blevet afregnet, skal du betale 6000 DK efter anmodning.

Hvis du har betalt for en cyklus og ønsker at annullere, men gerne vil komme tilbage i fremtiden, kan vi kreditere den fremtidige cyklus med betalingen foretaget med tillæg af annulleringsgebyret 6000 DK.

Hvis der ikke opsamles æg ved ægopsamlingen, anses cyklussen for afsluttet, og der vil ikke blive udstedt nogen refusion.

Hvis ingen embryoner, der er skabt fra nogen af behandlingscyklusserne, er egnede til overførsel eller frysning, anses cyklussen for afsluttet, og der vil ikke blive udstedt nogen refusion.

Hvis vi efter vores kliniske skøn beslutter, at du ikke er egnet til behandling af medicinske grunde, eller vi beslutter ikke at behandle dig af nogen anden grund efter en behandlingsbooking, refunderer vi dine betalte omkostninger, men vi trækker et annulleringsgebyr fra refusionen for at dække udgifterne til behandlingsbookingen og andre omkostninger vi måtte pålægges.

Hvis vi beslutter af en anden grund ikke at fortsætte med behandling, vil vi være berettiget til at beholde et annulleringsgebyr.

Manglende betaling af de gældende omkostninger til frossen opbevaring kan føre til destruktion af de opbevarede embryoner/gameter.

Pakker med ægdonation og deling af æg har yderligere vilkår og betingelser. Disse vil blive givet til dig, hvis du har brug for disse tjenester, før du begynder behandlingen.

Hvis vores gebyrer refunderes, kan en kredit anvendes på din konto. I modsat fald sker tilbagebetalingen normalt inden for 28 dage.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Vitanova
Vester Voldgade 106, 3. sal
1552 København V
Danmark
Telefon: +45 33337101
Email: support@vitanova.dk

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi er helt åbne for alle vores nationale og internationale patienter, og du fortsat kan komme til klinikken for behandling.

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne vanskelige tid.

Book aftale