Det første skridt i behandlingsforløbet

Ved den indledende konsultation rådgiver vi dig om alle de blodprøver og scanninger, du har brug for. Nogle er dikteret af lovgivningen, nogle skal vi bruge for at vurdere din fertilitet. Undersøgelserne kan laves hos os eller hos din egen gynækolog.

De blodprøver vi tager, viser dit hormonniveau og scanningen din ægreserve. De lovgivningsmæssige blodprøver viser om du har sygdomme som HIV eller Hepatitis.

Partneren skal have lavet en sædanalyse, som viser kvaliteten af sæden: bevægelighed og udseende. Vi kan lave prøverne her og fryse sæden ned til senere brug.

Hvis du har haft behandling andetsteds eller kender til eksisterende fertilitetsproblemer, vil det være en stor hjælp i vores rådgivning at få en kopi af dine journaler og andre resultater, herunder blodprøver eller sædanalyse i tilslutning til den rådgivende konsultation.

Fordelene ved en konsultation

 • Du får professionel rådgivning af vores behandlings team
 • Du vil modtage en detaljeret behandlingsplan som er lavet med udgangspunkt i din fertilitetshistorie
 • Vi vil fortsat have en regelmæssig kommunikation med dig og du kan få svar på alle dine spørgsmål under hele din behandlingsrejse
 • Du får tid til at tænke over og overveje alle dine muligheder, så du er klar til at træffe en informeret beslutning
 • Ved virtuel konsultation, kan vi stadig mødes ansigt til ansigt, men med komforten i dit eget hjem
 • Hos os er der ingen ventetid for insemination og IVF. Du kan få behandling med det samme.

Hvad man kan forvente

Vi tilbyder møde på klinikken, video- eller telefonkonsultationer. Vi aftaler et tidspunkt, der passer til dit behov.

Step 1:

Hvilken konsultation skal jeg vælge?

Du skal vælge din konsultationstype baseret på hvilken behandling du planlægger at få hos Vitanova, enten IUI eller IVF. Når du beslutter, hvilken behandling der passer til dig, er det vigtigt at du overvejer alle faktorer.

IUI er velegnet til kvinder med åbne æggeledere og en god ovariereserve.

Ublokerede æggeledere betyder, at der er fri passage fra din æggestok til din livmoder, så ægget kan transporteres til livmoderen, når der er ægløsning. Dette kan kontrolleres ved hjælp af en HyCoSy-test, der kontrollerer, om æggelederne er åbne. Det er noget vi anbefaler, inden du starter din IUI-behandling.

En god ovariereserve er sværere at måle, da hver kvinde er forskellig, men der er sammenhæng mellem alder og faldende ovariereserve. Med dette i tankerne anbefaler vi generelt IUI til kvinder i alderen 37 år og derunder for at få den bedste chance for succes.

IVF er velegnet til alle kvinder, men især dem, der:

 • Et eller begge æggeledere er lukkede
 • Er blevet steriliseret
 • Har haft graviditeter uden for livmoderen
 • Allerede har gennemgået flere IUI-forsøg, uden at disse resulterede i graviditet
 • Har en lav AMH, men vi mener stadig, at der er et potentiale for stimulering
 • Partners sæd er af lav kvalitet
 • Kvinder 37 år og ældre

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken konsultationstype du vil booke, anbefaler vi, at du booker en IVF-konsultation, da lægen vil være i stand til at forklare begge behandlingsprocesser for dig under din konsultation. Hvis du har nogle spørgsmål bedes du kontakte os eller ringe til os.

Virtuel konsultation - 1000 DKK

Den indledende rådgivende konsultation med en fertilitetsspecialist som sammen med dig finder den mest egnede behandlingstype.

Hvis du ønsker at finde ud af mere om vores virtuelle konsultationer eller booke aftale, bedes du ringe til os.

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi er helt åbne for alle vores nationale og internationale patienter, og du fortsat kan komme til klinikken for behandling.

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne vanskelige tid.

Book aftale