Velkommen til Gynækologi Og Fertilitet På Vesterbro

Vitanova har indgået et samarbejde med den Gynækologi og Fertilitet på Vesterbro, som giver flere mennesker adgang til fertilitetsbehandling fra centrum af København.

Hvis du har en henvisning til en IUI-behandling, kan du få fertilitetsudredningen, inklusiv den indledende samtale og alle blodprøver, hos Gynækologi og Fertilitet på Vesterbro. Derefter får du inseminationsbehandlingen hos Vitanova. Sæden betaler du selv.

Hvis du har en henvisning til IVF- behandling, kan du få udredningen og blodprøverne hos Gynækologi og Fertilitet på Vesterbro. Du vil derfor ikke betale en indledende samtale hos os. Resten af behandlingen og sæden betaler du for.

Gynækologisk Klinik Vesterbro Kyst-team

Klinikkens åbningstider: 

Mandag: 08:00 - 16:00

Tirsdag: 08:00 – 17:00

Onsdag: åbent kun for fertilitetspatienter efter aftale

Torsdag: 08:00 – 17:00

Nærmeste togstation:

Den nærmeste togstation er København Hovedbanegården., som ligger 10 minutters gang fra klinikken.

Priser

Hvis du har en henvisning fra det offentlige, kan du gratis få en fertilitetsudredning, inklusiv den indledende samtale og blodprøverne, hos Gynækologi og Fertilitet på Vesterbro. Hvis der vurderes at inseminationsbehandling giver dig gode chancer, kan selve inseminationen gratis laves hos Vitanova. Hvis en IVF-behandling er bedre for dig, skal du ikke gentage en indledende samtale hos Vitanova. Resten af behandlingen skal betales. Hvis du bruger, skal det altid selv betales.

For at kontakte klinikken

Hvis du vil bruge en henvisning, skal du kontakte Gynækologi og Fertilitet på Vesterbro direkte. For at bestille en aftale bedes du kontakte dem direkte via e-mail eller på telefonnummeret angivet nedenfor

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale