Det er vores grundlæggende forpligtelse at sikre, at vi beskytter kvinders og babyers sundhed på lang sigt, så vi kan se tilbage og sige, at vi har gjort det helt rigtige. Vi stiller fertilitetsbehandling til rådighed for alle, inklusive enlige kvinder, heteroseksuelle og par af samme køn.

Vi har et ansvar for fremtiden, ikke kun nutiden.
Medicinsk Direktør, Professor Geeta Nargund

Vores vision

  • At give alle adgang til kvalitetssikret fertilitetsbehandling
  • At tilbyde behandling der gør brug af så lidt medicin som muligt samtidig med at succesraten er god
  • At sætte fokus på kvinder og deres babyers sundhed i et behandlingsforløb og efter

Vores mission

At give alle kvinder og par i hele Europa adgang til fertilitetsbehandling, så de kan få muligheden for at skabe en familie, uanset deres udgangspunkt. Vores dedikerede team, som er kvalitetsbevidste og taler flere sprog, vil med den nyeste viden indenfor feltet, tilbyde behandling med fokus på forældre og barn.

Vores filosofi

Vitanova er en del af CREATE Fertility, som har hjulpet mange kvinder med fertilitetsproblemer eller komplekse medicinske historier til at blive forældre. Vores medicinske og videnskabeligt dygtige læger er førende indenfor viden om fertilitetsbehandling og er kendte for deres arbejde med IVF i mild stimuleret naturlig cyklus. Fordi vores læger hele tiden er opdateret på den nyeste videnskab indenfor fertilitetsbehandling, kan vi sikre dig en personlig og kvalitetssikret behandling. Vi vil altid have dig og dit ønske om at blive forældre i fokus og gøre hvad vi kan for at det lykkes.

  • Adgang til behandling - I mange lande i Europa er der en lang række regler og politikker, der påvirker muligheden for at få fertilitetsbehandling. Det kan være på grund af ventelister, eller på grund af begrænsninger knyttet til alder eller brug af donorer. I Danmark har vi haft mulighed for at nedbryde de fleste barrierer og i dag er fertilitetsbehandling tilgængelig for alle, herunder enlige kvinder, heteroseksuelle og lesbiske par.
  • Fokuseret på mor og babys velbefindende - Vores banebrydende tilgang til fertilitetsbehandling fokuserer på moderens og babyens sundhed og velbefindende. Vores behandling med mild stimulering eller i naturlig cyklus reducerer belastningen af kvindens krop, risiciene og bivirkningerne ved fertilitetsbehandling.
  • Behandling med fokus på dig og udgangspunkt i din situation giver de bedste resultater   - Den eneste rigtige måde at få en reel forståelse for dine muligheder er at have en indledende konsultation, hvor én fra vores dygtige team vil fortælle dig om sandsynligheden for succes, specifikt baseret på din situation, og hvilken type behandling der vil være mest succesfuldt for dig.

 

Sådan måler vi succes:

Vores fokus er på dig, på din sundhed og velbefindende i forløbet hos os. Vi hjælper dig gennem forløbet ved at lave personlig behandlingsplan og du kan møde personale, som taler dit sprog.

Der er en række faktorer, der påvirker succesraterne. Hos os på Vitanova vurderer vi ikke kun succes som statistik, men vi arbejder hele tiden på at forbedre vores behandlingsprocedurer for derigennem at forbedre resultaterne. Vores mål er at minimere komplikationer og bivirkninger ved behandlingen, derfor arbejder vi med behandling i mild stimuleret eller naturlig cyklus.

Vi har specialiseret os i at bruge avanceret ultralyd for at få de bedste resultater og på baggrund af det giver vi dig råd og anbefalinger før, under og efter behandlingsforløbet. Vi prioriterer dit helbred og din sikkerhed og vi inddrager dig for at du kan træffe en beslutning på baggrund af de informationer vi giver dig. Du har indflydelse på din behandling.

Hvorfor Vitanova burde være dit første valg

Vi tilbyder behandling, der baserer sig på den nyeste videnskab. Vi fokuserer på kvaliteten af æg, ikke mængden af æg. Vores vision er at fremme den mildere form for fertilitetsbehandling, som trods minimal brug af medicin, alligevel giver kvinder den bedste graviditetssucces, samtidig med at metoden reducerer såvel psykiske som fysiske bivirkninger. Sammenlignet med konventionel IVF-behandling er den økonomiske belastning mindre ved behandling i mild stimuleret eller naturlig cyklus, ganske enkelt fordi vi bruger mindre medicindoser eller slet ingen medicin.

Donorsæd fra åben, non-contact eller kendt donor Donorsæd fra åben, non-contact eller kendt donor
En del af CREATE Fertility, Europas førende indenfor IVF i mild stimuleret eller naturlig cyklus En del af CREATE Fertility, Europas førende indenfor IVF i mild stimuleret eller naturlig cyklus
Fokus på kvinden og barnet Fokus på kvinden og barnet
En klinikledelse med pionerånd og ekspertise i fertilitetsbehandling En klinikledelse med pionerånd og ekspertise i fertilitetsbehandling
Æg og embryoner af højere kvalitet Æg og embryoner af højere kvalitet
Fremragende succesrater Fremragende succesrater
Sikrere og sundere behandling for kvinder Sikrere og sundere behandling for kvinder
Støtte og rådgivning under hele forløbet Støtte og rådgivning under hele forløbet

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale