IVF ved hjælp af en sæddonor

Vi har stor viden om IVF-behandling ved hjælp af donorsæd. Du kan vælge at blive behandlet med donorsæd fra Vitanovas beholdning eller selv købe donorsæd i en af sædbankerne. Såvel enlige som lesbiske og heteroseksuelle par kan hjælpes med behandling med donorsæd. Vi støtter dig i forløbet og hjælper dig med at træffe det valg, som er rigtigst for dig.

Kvinder, der søger behandling med donorsæd, har flere valgmuligheder

Behandling med donorsæd: hvad du kan forvente

Step 1:

Sædbanker

Vi samarbejder med de danske sædbanker: European Spermbank, Cryosinternational og SellmerDiers. Uanset om du vælger at blive behandlet med donorsæd fra Vitanovas beholdning eller selv køber i en af sædbankerne, støtter og rådgiver vi dig i forløbet. Sæddonation er omhyggeligt reguleret i Danmark, og donorer skal screenes for seksuelt overførte sygdomme eventuelle arvelige sygdomme eller psykiske lidelser.

Sædbanker

Vores donorsædbehandling starter ved DKK 30.000

Prisen på IVF-behandling med donorsæd inkluderer:

  • Rådgivende konsultation og planlægning i den cyklus hvor du starter med behandlingen
  • Ultralydskanning på Vitanova i København, eller tolkning af skanningssvar fra egen læge
  • Ægudtagningen
  • Laboratoriearbejde fx befrugtning af æggene
  • Embryooverføring

Prisen inkluderer ikke vitrifikation (frysning) af befrugtede æg, ICSI eller andre tillæg. Bemærk at prisen for IVF i prislisten er en grundpris, hvor donorsæd ikke er inkluderet.

Omkostningerne ved mild IVF er individuel og afhænger af hvor meget medicin du skal bruge. Vi laver en behandlingsplan og du får forklaret detaljerne ved den indledende konsultation.

Du er altid velkommen til at kontakte os for oplysning af pris.

Ting at overveje

Vi anbefaler altid, at forældre er helt åbne og ærlige over for deres barn om, hvordan de blev undfanget, og vi glæder os over besøg fra familier med børn, der er undfanget via donorbehandling hos os.

Juridiske forpligtelser

I henhold til EU-direktivet om væv og celler er alle klinikker forpligtet til at rapportere til sædbanken, hvis et barn er født eller senere udvikler en sygdom, der kan arves fra donoren. Dette gælder også for ufødte børn. Det er meget vigtigt at kontakte os, hvis du er i denne situation. Vi kontakter sædbanken, og banken stopper med at bruge donoren, indtil det er klart, om problemet stammer fra hans donation.

En del af CREATE Fertility

Vitanova er en del af CREATE Fertility-familien, der er førende inden for mild og naturlig IVF. Vores team ledes af professor Geeta Nargund, som er verdenskendt for at have medvirket til udviklingen af behandling i mild stimuleret eller naturlig cyklus.

Her på Vitanova i København har vi implementeret de samme behandlingsprotokoller for at levere sikker, overkommelig og vellykket Mild og Naturlig IVF til alle der søger vores hjælp.

Vi tilpasser din fertilitetsrejse individuelt til dig og har fokus på kvalitet snarere end kvantitet af æg og embryoner.

En del af CREATE Fertility

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale