Adgang til mild og naturlig IVF i hele Europa

Vi hjælper enlige kvinder og par fra hele Europa med at få opfyldt drømmen om et barn. Vi tager udgangspunkt i jeres situation og laver en behandlingsplan, som er så mild som mulig for kvindens krop.

Alle CREATE Fertility klinikker arbejder med samme sæt procedurer, som er udviklet til at tage så meget hensyn til kvindens krop som mulig. Det bedste valg er derfor at blive behandlet i mild stimuleret eller i naturlig cyklus. Fordi vi er mange klinikker, der arbejder sammen, er vores erfaringsgrundlag stort og vi har fokus på udvikling og forbedring af vores procedurer. Vi bruger den nyeste teknologi og vores dedikerede medarbejder er glade for at kunne give dig støtte under hele din rejse frem mod at få et barn.

København

Vores klinik ligger i København. Vi giver kvinder fra hele Europa adgang til en bred vifte af fertilitetsbehandlinger og stræber efter at gøre behandlingen så enkelt for dig som muligt.

København

Storbritannien

Vores britiske klinikker giver dig adgang til en bred vifte af fertilitetsbehandlinger og den nyeste teknologi.

Storbritannien

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale