Deltag i vores næste webinar

Mildt og naturligt IVF-webinar - 27. Oct- 18.00

Deltag i vores gratis webinar, hvor alle der er interesserede i et af vores medicinske team Dr Lieselot Schelstraete, hvor du kan:

  • Lær mere om mild og naturlig IVF
  • Hvorfor mild og naturlig IVF skal være dit første valg
  • Få dine spørgsmål besvaret af vores medicinske direktør
  • Book din virtuelle konsultation med en fertilitetslæge

Dette webinar vil være kl. 18.00 København og vil også være på engelsk.

Deltag i vores næste webinar

Adgang til mild og naturlig IVF i hele Europa

Vi hjælper enlige kvinder og par fra hele Europa med at få opfyldt drømmen om et barn. Vi tager udgangspunkt i jeres situation og laver en behandlingsplan, som er så mild som mulig for kvindens krop.

Alle CREATE Fertility klinikker arbejder med samme sæt procedurer, som er udviklet til at tage så meget hensyn til kvindens krop som mulig. Det bedste valg er derfor at blive behandlet i mild stimuleret eller i naturlig cyklus. Fordi vi er mange klinikker, der arbejder sammen, er vores erfaringsgrundlag stort og vi har fokus på udvikling og forbedring af vores procedurer. Vi bruger den nyeste teknologi og vores dedikerede medarbejder er glade for at kunne give dig støtte under hele din rejse frem mod at få et barn.

København

Vores klinik ligger i København. Vi giver kvinder fra hele Europa adgang til en bred vifte af fertilitetsbehandlinger og stræber efter at gøre behandlingen så enkelt for dig som muligt.

København

Storbritannien

Vores britiske klinikker giver dig adgang til en bred vifte af fertilitetsbehandlinger og den nyeste teknologi.

Storbritannien

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi er helt åbne for alle vores nationale og internationale patienter, og du fortsat kan komme til klinikken for behandling.

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne vanskelige tid.

Book aftale