Fertilitetsbehandling for lesbiske par

Hos Vitanova kan du vælge at blive behandlet med insemination (IUI) eller IVF i mild stimuleret eller naturlig cyklus. Vi har fokus på at gøre fertilitetsbehandling så blid for kvindekroppen som mulig.

Hos os kan du vælge behandling med donorsæd du selv køber i en af sædbankerne eller med donorsæd fra vores beholdning. Vi køber donorsæd i European Sperm bank.

At starte en familie er en glædelig begivenhed, og vi vil bestræbe os på at gøre fertilitetsrejsen så nem som muligt.

Insemination (IUI)

Insemination (IUI) er en meget enkelt fertilitetsbehandling. IUI er som regel det første valg for kvinder, som har åbne æggeledere og en god ægreserve og ikke har andre underliggende fertilitetsproblemer.

IVF i mild stimuleret eller naturlig cyklus med donorsæd

Når du har brug for donorsæd til behandlingen, kan du vælge at købe det selv i sædbankerne eller fra Vitanovas beholdning. Når du køber i sædbankerne, kan du få mange oplysninger om donoren. Hos Vitanova kan vi oplyse donorens type – om han er åben donor eller anonym – hudfarve, øjenfarve og hårfarve.

Hvorfor vælge Vitanova fertilitetsklinik i København?

Hos Vitanova behandler vi med udgangspunkt i den enkelte kvinde og hendes fertilitetsstatus. Alle behandlingsplaner er individuelt tilpasset.

Eksperter inden for donor IVF-tjenester Eksperter inden for donor IVF-tjenester

Vi har over 15 års erfaring med at hjælpe barnløse med æg- eller donorsæd for at opfylde deres drøm om at skabe en familie

Individuel  behandlingsplan Individuel behandlingsplan

Vi tager udgangspunkt i jeres behov for hjælp til at skabe en familie og laver en behandlingsplan, som I også har indflydelse på.

Fremragende succesrater Fremragende succesrater

Vi er glade for at have fremragende succesrater for fertilitetsbehandling på tværs af alder og type af behandling.

Klinik i hjertet af København Klinik i hjertet af København

Vores klinik ligger i hjertet af København. Vi giver alle adgang til en bred vifte af fertilitetsbehandlinger og stræber efter at gøre fertilitetsrejsen så enkel som muligt.

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Ring til os på: +45 33 33 71 01

Mandag -Fredag 8:00 - 15:30
Lørdag 8:00 - 12:00
Søndag Lukket

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale