Muligheder for fertilitetsbehandling for heteroseksuelle par

Vitanova er en del af CREATE Fertility, der er førende inden for mild og naturlig IVF. Vi arbejder målrettet med at gøre fertilitetsbehandling så blid for kvinden som muligt. Kvinden skal ikke bruge så meget medicin ved den behandlingstype vi laver. Samtidig er det bedre for æggene og dermed succesraten at der bruges mindre hormonstimulering. Vi fokuserer på æggenes kvalitet fremfor mængden af æg, der kan tages ud. Vi er glade for at kunne tilbyde dette og samtidig sikre gode succesrater.

IVF i mild stimuleret cyklus

Ved IVF i mild stimuleret cyklus, giver vi lave doser hormoner og i kort tid og vi følger din naturlig cyklus. Vi stiler mod at få æg af god kvalitet fremfor kvantitet, samtidig med at vi sikrer en god graviditetschance. Vi laver en individuel plan for dig med udgangspunkt i din fertilitet.

IVF i naturlig eller modificeret naturlig cyklus

IVF i naturlig cyklus er tilpasset din egen naturlige cyklus og vi skal bruge meget små eller ingen doser hormonstimulering. I forløbet skal du have flere ultralydsskanninger sammenlignet med en hormonstimuleret cyklus, fordi vi skal følge æggenes udvikling meget tæt. Da du er i din naturlige cyklus, vil de æg der dannes være valgt af din krop, og derved være af en god kvalitet. Når æggene er taget ud, befrugtes de i laboratoriet med din mands eller en donors sæd, derefter kan embryonet lægges tilbage i livmoderen. Naturlig og modificeret naturlig cyklus er særlig egnet til kvinder der har en lav ægreserve enten på grund af alder eller hvis du er gået tidlig i overgangsalderen eller har lav AMH.

Vil du gerne have mere information om IVF?

Download vores gratis brochure for at finde ud af mere.

IVF-behandling ved hjælp af donerede æg

IVF med donoræg er en fertilitetsbehandling som hjælper kvinder, der ikke kan blive gravide med deres egne æg. Det kan skyldes en tidlig overgangsalder, sygdom eller operation, som hindrer dannelsen af æg. Ægdonation anbefales også til kvinder der har arvelig sygdom, som de ikke ønsker at videregive til deres børn. I behandlingen bruger i æg, som er doneret af unge, raske og sunde kvinder. Æggene befrugtes med partnerens sæd eller donorsæd.

ICSI (Intracytoplasmisk sperminjektion)

Hos næsten halvdelen af par, som har problemer med at blive gravide, skyldes det sædrelaterede problemer. Det kan være at der få sædceller eller at de ikke er gode til at bevæge sig. I disse tilfælde kan ICSI være en hjælp. Ved ICSI lægger embryologen en sædcelle ind i ægget og derved befrugtes ægget.

Hvorfor vælge Vitanova fertilitetsklinik i København?

Hos Vitanova behandler vi med udgangspunkt i den enkelte kvinde og hendes fertilitetsstatus. Alle behandlingsplaner er individuelt tilpasset.

Mild og Naturlig IVF-specialister Mild og Naturlig IVF-specialister

Vores team af læger og sygeplejersker er uddannet af professor Geeta Nargund, som er kendt for sit pionerarbejde indenfor behandling i naturlig og modificeret naturlig cyklus.

Eksperter i IVF-behandling med ægdonation Eksperter i IVF-behandling med ægdonation

Vi har over 15 års erfaring med IVF-behandling ved hjælp af donerede æg. Vi hjælper alle med at få opfyldt deres drøm om at skabe familie og som har brug for æg- eller sæddonation.

Specialviden Specialviden

Vores fertilitetsteam er ledet af professor Geeta Nargund og vi følger hele tiden med i den nyeste udvikling indenfor vores område.

Fremragende succesrater Fremragende succesrater

Vi er glade for at have fremragende succesrater for fertilitetsbehandling på tværs af alder og type af behandling.

Klinik i hjertet af København Klinik i hjertet af København

Vores klinik ligger i hjertet af København. Vi giver alle adgang til en bred vifte af fertilitetsbehandlinger og stræber efter at gøre fertilitetsrejsen så enkel som muligt.

En del af CREATE Fertility

Vitanova er en del af CREATE Fertility-familien, der er førende inden for mild og naturlig IVF. Vores team ledes af professor Geeta Nargund, en verdenskendt ekspert i behandling i mild stimuleret eller naturlig cyklus.

Her på Vitanova i København har vi implementeret de samme behandlingsprocedurer for at hjælpe barnløse uden brug af store doser hormonstimulering. Dette giver kvinden et mildere forløb og samtidig er udgifterne til medicin minimale.

Din fertilitetsrejse hos os, tager udgangspunkt i din fertilitetsstatus og behandlingen tilpasses individuelt. Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet af æg og embryoner.

En del af CREATE Fertility

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale