Deltag i vores næste webinar

IVF ved hjælp af webinar om donoræg -12. June- 18.00

Vi forstår, at når du undersøger IVF ved hjælp af en ægdonor, er det vigtigt, at du har alle de oplysninger, du har brug for for at træffe det rigtige valg.

Dette gratis webinar er en fantastisk måde at lære mere om IVF ved hjælp af donoræg, og hvorfor Vitanova skal være dit første valg. Du får også få dine spørgsmål besvaret af en fertilitetsekspert.

Dette webinar vil være kl. 18.00 København og vil også være på engelsk.

Deltag i vores næste webinar

Insemination (IUI)

Insemination (IUI) er ofte det første valg indenfor fertilitetsbehandling, fordi metoden ikke er særlig kompliceret. Donorsæden lægges ind i livmoderen med et tyndt kateter og sædcellerne finder selv vej til æggelederne, hvor ægget forhåbentlig bliver befrugtet. De fleste kvinder kan behandles med insemination hvis deres æggeledere er åbne og der ikke er underliggende fertilitetsproblemer.

Insemination (IUI) nøglefakta

 • Ideel til enlige kvinder, lesbiske par og heteroseksuelle par, hvor partnerens sæd forbedres af renseproceduren vi laver i laboratoriet før insemination
 • IUI er den mest simple form for fertilitetsbehandling og kræver lidt eller ingen medicin
 • IUI er ikke så belastende økonomisk

Vil du gerne have mere information om insemination ?

Download vores gratis brochure for at finde ud af mere.

IVF behandling med donoræg

IVF med donoræg er en fertilitetsbehandling som tilbydes kvinder, der ikke kan blive gravide med deres egne æg. Dette kan skyldes tidlig overgangsalder (menopause) eller fordi kvinden har haft en alvorlig sygdom fx kræft eller er blevet opereret i underlivet. Det anbefales også til kvinder, som lider af en arvelig sygdom som de ikke ønsker at give videre til deres børn. Donerede æg kommer fra unge kvinder, som af hjertet ønsker at hjælpe barnløse med at få opfyldt drømmen om et barn. De donerede æg befrugtes med donorsæd eller med partnerens sæd.

IVF ved hjælp af donoræg nøglefakta

 • Ægdonorer er mellem 18 og 35 år og skal være sunde og raske og må ikke have arvelige sygdomme i familien
 • Vores succesrate ved ægdonation er fremragende
 • Vi lægger normalt et befrugtet æg tilbage i livmoderen. Hvis der er flere embryoner af god kvalitet, fryses de ned til senere brug, eventuelt til søskende

IVF behandling med donorsæd

Vi køber donorsæd i godkendte danske sædbanker. Du kan vælge mellem selv at købe din donorsæd i en af sædbankerne eller få en fra Vitanovas beholdning. Fordelen ved selv at købe donorsæden er at du kan få mange flere oplysninger om donoren end vi som klinik kan videregive til dig. Når vi har den indledende samtale med dig, taler vi om mulighederne for valg af donor. Det er som regel – men ikke altid – muligt at købe donorer af anden etnisk ophav end dansk.

IVF ved hjælp donorsæd

 • Vi køber donorsæd i certificerede danske sædbanker
 • Alle sæddonorer er undersøgt og testet både fysisk og psykisk. Alle testes for kønssygdomme og genetiske arvelige sygdomme.
 • Doneret sæd er af god kvalitet
 • Sæddonorerne donerer af hjertet og kun et mindre beløb for at donere. Sæddonorerne er ikke juridisk eller økonomisk ansvarlig overfor de børn, der fødes som følge af behandling med hans sæd.

Vill du ha mer information om IVF?

Download vores gratis brochure for at finde ud af mere.

At blive ægdonor

At give nogle af sine æg til en kvinde, som ikke selv har gode æg er en stor gave – en gave som vil blive modtaget med varme og glæde. Din gave hjælper kvinder, som af en eller anden grund ikke kan blive gravide ved hjælp af deres egne æg. Det kan være de er gået tidlig i overgangsalderen (menopause), de kan have haft alvorlige sygdomme, fx kræft, hvor behandlingen har ødelagt deres æg eller de kan have gennemgået operation i underlivet. Der er desværre ofte lang ventetid på at få æg fra en donor. Så jo flere unge kvinder der bliver æg donorer jo flere kan vi hjælpe og samtidig holde ventetiden så kort som mulig.

At blive en ægdonor - nøglefakta

 • Du skal være mellem 18 og 35 år gammel
 • Du skal være fysisk og psykisk rask
 • Alle donorer modtager kompensation på DKK 7.000, som dækker transport og tabt arbejdsfortjeneste
 • Ægdonation er helt frivillig, og du kan trække dit tilbud om donation tilbage når som helst i forløbet

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale