Muligheder for fertilitetsbehandling for enlige kvinder

Afhængig af din fertilitetsstatus vil vi anbefale hvilken type behandling der er optimal for dig. Det kan være insemination (IUI), IVF (reagensglasbehandling) eller dobbelt donation med donerede æg og sædceller.

Vores erfarne og venlige teams står klar til at støtte dig, uanset hvilken behandling du har brug for.

Vi har hjulpet mange enlige kvinder med at blive mødre

I Danmark har vi en lovgivning, som også tillader enlige kvinder at blive fertilitetsbehandlet. Du kan blive behandlet indtil du fylder 46 år.

Ved den indledende samtale før du starter i behandling, taler vi også om mulighederne for valg af sæddonor. Du kan vælge åben donor (kontakt-bar for barnet) eller anonym donor. Du kan selv købe donorsæd i en af sædbankerne og kan der få mange oplysninger om donor – dog ikke hans identitet. Hvis du vælger at blive behandlet med donorsæd fra Vitanovas beholdning kan du vælge øjen- og hårfarve samt etnicitet. Vi køber donorsæd i European Sperm Bank.

Vores fokus er på dit individuelle behov for hjælp til at skabe en familie og vi støtter dig på din fertilitetsrejse.

Vi har hjulpet mange enlige kvinder med at blive mødre

Vil du gerne have mere information om insemination ?

Download vores gratis brochure for at finde ud af mere.

Insemination (IUI)

Insemination (IUI) er en meget enkelt fertilitetsbehandling. IUI er som regel det første valg for kvinder, som har åbne æggeledere og en god ægreserve og ikke har underliggende fertilitetsproblemer.

IVF i mild stimuleret eller naturlig cyklus med donorsæd

Når du har brug for donorsæd til behandlingen, kan du vælge at købe det selv i sædbankerne eller fra Vitanovas beholdning. Når du køber i sædbankerne, kan du få mange oplysninger om donoren. Hos Vitanova kan vi oplyse donorens type – om han er åben donor eller anonym – hudfarve, øjenfarve og hårfarve.

Hvorfor vælge Vitanova fertilitetsklinik i København?

Hos Vitanova behandler vi med udgangspunkt i den enkelte kvinde og hendes fertilitetsstatus. Alle behandlingsplaner er individuelt tilpasset.

Eksperter inden for fertilitetsbehandling med donorsæd Eksperter inden for fertilitetsbehandling med donorsæd

Vi har over 15 års erfaring med at hjælpe barnløse med æg- eller donorsæd for at opfylde deres drøm om at skabe en familie

Mild og Naturlig IVF-specialister Mild og Naturlig IVF-specialister

Vores team af læger og sygeplejersker er uddannet af professor Geeta Nargund, som er kendt for sit pionerarbejde indenfor behandling i naturlig og modificeret naturlig cyklus.

Specialviden Specialviden

Vores fertilitetsteam er ledet af professor Geeta Nargund og vi følger hele tiden med i den nyeste udvikling indenfor vores område.

Fremragende succesrater Fremragende succesrater

Vi er glade for at have fremragende succesrater for fertilitetsbehandling på tværs af alder og type af behandling.

Klinik i hjertet af København Klinik i hjertet af København

Vores klinik ligger i hjertet af København. Vi giver alle adgang til en bred vifte af fertilitetsbehandlinger og stræber efter at gøre fertilitetsrejsen så enkel som muligt.

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale