Elektronisk journal

 

Før du kan bestille tid til den indledende samtale, skal du udfylde vores journalskema. Journalskemaerne indeholder følsom information, men vi har selvfølgelig tavshedspligt, og behandler skemaerne som fortrolige dokumenter. Du kan enten ringe 3333 7101 eller maile info@vitanova.dk og bestille tid.

 

IUI INFO

Information om insemination – Intra Uterine Insemination (IUI)
At beslutte sig for at man ønsker at være mor, er en af de største beslutninger, man kan træffe i sit liv, og derfor summer dit hoved helt sikkert af tanker og spørgsmål. Hos Vitanova ønsker vi, at give hver enkelt kvinde det mest optimale behandlingsforløb, og vi lægger derfor stor vægt på at producere udtømmende informationsmateriale, der kan være med til at overskueliggøre den proces, du skal igennem. I denne PDF kan du derfor læse alt, hvad der er hvad der er værd at vide om insemination, lige fra hvordan vores første samtale, der vil dreje sig om din livsstil, vil foregå, til hvordan vi tilbyder graviditetssamtaler, når behandlingen er lykkedes.

I PDF’en kan du bl.a. læse om din menstruationscyklus, hvordan du vil blive testet for sygdomme, samt hvordan vi ved hjælp af kemiske ægløsningstests afgør, hvornår du optimalt set skal insemineres. Du kan læse om fordelene og ulemperne ved henholdsvis kendte og anonyme donorer, hvordan selve inseminationen foregår, samt hvad du skal være særligt opmærksom på, når du først er blevet gravid. Til sidst i PDF’en finder du to journalskemaer, ét til kvinden og ét til manden, som skal udfyldes inden din første samtale med os. Journalskemaerne indeholder følsom information, men vi har selvfølgelig tavshedspligt, og behandler skemaerne som fortrolige dokumenter.

Læs mere om insemination her.

IVF INFO

Information om reagensglasbefrugtning – In Vitro Fertilisation (IVF)
Er du i tvivl om hvorvidt reagensglasbefrugtning, også kaldet In Vitro Fertilisation (IVF), er den rette behandling for dig, så kan du læse med her, hvor vi forsøger at besvare alle tænkelige spørgsmål om behandlingen, lige fra hvem der kan have glæde af den, til hvordan du kan vælge at få dine æg frosset ned, så de kan bruges ved senere behandling. Hos Vitanova anbefaler vi IVF-behandling, hvis kvinden har lukkede æggeledere, manden har nedsat sædkvalitet, kvinden eller manden er steriliseret, eller hvis det bare ikke er lykkedes at blive gravid ved insemination. Når du er blevet testet for eventuelle sygdomme, vil vi stimulere æggestokkene til at modne flere æg, tage et æg ud af æggestokkene, befrugte det med den mandlige sæd og derefter lægge det tilbage i livmoderen. 16 dage efter ægoplægningen skal du tage en graviditetstest, og herefter vil vi planlægge det videre forløb – hvad enten resultatet er positivt eller negativt. På de sidste seks sider af PDF’en finder du to journalskemaer til henholdsvis manden og kvinden, som skal udfyldes og medbringes til det første møde med os. Journalerne vil selvfølgelig blive behandlet som fortrolige dokumenter, og alle der arbejder hos Vitanova har tavshedspligt, når det kommer til vores patienter og deres forløb hos os.

Find mere information om IVF behandling her.

INFO OM ÆGDONATION

Til dig der ønsker at modtage en ægdonation:

Hos Vitanova byder vi alle, der ønsker at blive forældre hjerteligt velkommen. Vi gør alt hvad vi kan for at holde ventetiden på donoræg så kort som mulig, men vi ønsker at gøre opmærksom på, at der i visse tilfælde kan gå op til seks måneder, før vi finder den rette donor. Inden du påbegynder forløbet hos os, er der mange ting, du skal sætte dig ind i, fx vil vi bede dig om at udfylde de to journalskemaer, som du finder til sidst i PDF’en, og medbringe dem til vores første samtale. I denne PDF kan du bl.a. læse om, hvad der skal til for, at du kan blive godkendt til at komme på venteliste til at modtage donoræg. Når du er blevet godkendt, og vi har fundet en donor, starter vi hormonbehandlingen, som forbereder livmoderen til at tage imod donorægget. De donerede æg befrugtes med din partners sæd, begge stilles i et varmeskab, og det hele lægges derefter op i livmoderen to-tre dage efter befrugtningen.

Læs mere om ægdonation her.

Til dig der ønsker at donere æg:

Hos Vitanova er vi utrolig taknemmelige for dem, der vælger at donere deres æg, så andre kan blive befrugtet og få opfyldt deres ønske om at blive forældre. Overvejer du at blive ægdonor, siger vi først og fremmest mange tak, men herefter vil vi gerne gøre opmærksom på vigtigheden i, at du gennemlæser denne PDF, der forklarer hvad det kræves og hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du melder dig som ægdonor. Et forløb som donor hos os starter med, at du udfylder det journalskema, som du finder til sidst i PDF’en, deltager i et interview og derefter bliver testet for eventuelle sygdomme. Ifølge loven må donorer højst være 35 år gamle, og de skal desuden være både fysisk og psykisk raske. Når du er blevet godkendt som donor, vil vi sætte gang i hormonstimuleringen, så vi er sikre på, at der er æg nok, når vi under lokalbedøvelse suger æggene ud af æggestokkene. Når du har doneret æg, er du berettiget til en betaling på 500 kr., og derudover kan du gå fra klinikken med vished om, at du har gjort en enlig eller et barnløst par meget lykkelige.

Info til donor

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale