Vi fokuserer på kvalitet frem for kvantitet

Hos Vitanova, en del af CREATE Fertility, tilbyder vi fertilitetsbehandling i mild stimuleret og naturlig cyklus. Vi fokuserer på kvaliteten af æg og embryoner, ikke på mængden. CREATE Fertility har gennem mange års arbejde påvist at embryoner, der kommer fra kvinder, som er stimuleret i mild grad, har bedre kvalitet end de der kommer fra kvinder, som har fået en høj dosis hormon, også kaldet konventionel IVF.

Et videnskabeligt studie lavet af Baart et al. sammenligner embryoner fra konventionelle hormonstimulerede cyklus og mild stimuleret cyklus. Ved at undersøge embryonernes kromosomer, viste det sig, at flere af embryonerne der var dannet efter konventionel hormonstimuleret cyklus, havde unormale kromosomer i sammenligning med dem der var dannet i en mild stimuleret cyklus.

Kort sagt viser studiet at en cyklus med høj stimulering ikke give flere gode embryoner end de der dannes i en mild stimuleret cyklus. Embryoner med unormale kromosomer udvikler sig nemlig ikke og kan derfor heller ikke lægges tilbage i livmoderen. Det er selvfølgelig altid vigtigt at tage udgangspunkt i den enkelte kvinde, når vi planlægger et forløb. Samtidig ønsker vi at bruge så lidt medicin som muligt for at hindre at kvinden belastes fysisk og psykisk i forløbet.

"Ved at tage udgangspunkt i den enkelte kvinde og fokusere på kvalitet og ikke kvantitet, er behandling i mild stimuleret eller naturlig cyklus det rette valg når vi ønsker at gøre behandlingen så lidt belastende som muligt for mor og barn."

Medicinsk Direktør, Professor Geeta Nargund

Gode resultater

Vi ved at valget af hvilken klinik man ønsker at blive behandlet på også handler om succesraten – hvad er chancen for at blive gravid.
Vi er meget stolte over, at have gode resultater på tværs af alle aldersgrupper.

Kliniske graviditeter pr. behandlingscyklus | IVF og ICSI | 2021 | Vitanova

Din rejse gennem behandlingsforløbet

Vi ønsker at gøre fertilitetsbehandling så enkel som muligt alle kvinder og par fra hele Europa og vi støtter dig under hele forløbet:

  • Du kan få video konsultation med vores fertilitetseksperter. Vi taler mange sprog og kan ofte møde dig på dit eget.
  • Du kan blive ultralydsskannet på Vitanona eller vi kan henvise dig til klinikker i dit eget land. Vi samarbejder gerne med din egen gynækolog.
  • Vores procedurer er tilrettet på en måde, så du ikke behøver at blive ultralydsskannet mere end højst nødvendigt i forløbet
  • Hvis du bor langt væk fra København, kan du få del i de rabatter vi har med forskellige hoteller i København.

Din rejse gennem behandlingsforløbet

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale