Deltag i vores næste webinar

Insemination (IUI) webinar - 24. May - 18.00

Vi forstår, at når du vælger en fertilitetsbehandling, er det vigtigt, at du har alle de oplysninger, du har brug for til at træffe det rigtige valg. Vores gratis webinarer er en fantastisk måde at lære mere om insemination på. Du får også svar på dine spørgsmål fra en fertilitetsekspert.

Dette webinar vil være kl. 18.00 København og vil også være på engelsk.

Deltag i vores næste webinar

Hvad er insemination (IUI)?

Insemination (IUI) er sikker og overkommelig og er én af de mindst invasive fertilitetsbehandlinger. Det er ofte den første behandlingsmulighed for kvinder med åbne æggeleder og en god ægreserve. Det er også ideelt til enlige kvinder og par af samme køn. der har brug for donorsæd for at blive gravide, men ikke har nogen underliggende fertilitetsproblemer.

Ved insemination lægger vi donorsæd eller partnerens sæd ind i livmoderen med et ganske tyndt kateter. Dette sker på tidspunktet, hvor kvinden har sin ægløsning. Sædcellerne finder selv vej fra livmoderen og ud i æggelederne, hvor ægget befrugtes. I nogle tilfælde kan gives en mild hormonstimulering i starten af cyklussen så vi sikrer at der dannes et æg. Dette æg udløses fra æggestokken ved at give en indsprøjtning med ægløsende hormon.

Forud for behandling med IVF eller IUI skal vi have en rådgivende samtale med dig. Denne kan foregå som videoopkald. Hvis du ikke kan komme til Vitanova for at blive skannet, kan du blive det hos din egen gynækolog og maile resultatet til os. Ved hjælp af skanningerne kan vi sammen med dig planlægge hvornår behandlingen skal finde sted hos os i København.

Hvem kan hjælpes med IUI?

  • Kvinder med god ægreserve (AMH) og åbne æggeledere
  • Enlige kvinder og par af samme køn eller heteroseksuelle par, der har brug for donorsæd for at blive gravide, og som ikke har nogen underliggende fertilitetsproblemer
  • Hos os er der ingen ventetid for insemination. Du kan få behandling med det samme.

Hvad er fordelene ved Insemination (IUI)?

Ideel til enlige kvinder, lesbiske og heteroseksuelle par Ideel til enlige kvinder, lesbiske og heteroseksuelle par

IUI er første valg i behandling af enlige kvinder og par af samme køn som har en god ægreserve og åbne æggeleder. IUI bruges også af heteroseksuelle par, som ønsker at bruge donorsæd.

Let behandlingstype Let behandlingstype

IUI er den enkleste form for fertilitetsbehandling. Det kræver lidt eller ingen medicin, og der er ingen bivirkninger, som det ses ved nogle typer IVF.

Økonomi Økonomi

IUI er enkelt at udføre og derfor rimelig i pris

Ikke-invasiv Ikke-invasiv

IUI kan sammenlignes med en gynækologisk undersøgelse. Jordemoderen fører et tyndt kateter ind i livmoderen og det er som regel ikke smertefuldt. Behandlingen kræver derfor ikke bedøvelse.

Hvad kan du forvente

Step 1:

Insemination (IUI) med donorsæd

Vi har et udvalg af donorsæd på Vitanova. Vi køber donorsæd i European Spermbank. Du kan også vælge selv at købe donorsæd i en af sædbankerne. Vi har stor erfaring med donorsæd og hjælper dig gerne med at vælge hvad der passer bedst for dig.  

Kvinder, der søger behandling med donorsæd, har en række muligheder

Danske sædbanker

Vi samarbejder med de danske sædbanker, som alle er under dansk lovgivning og certificerede under EU-lovgivning. Alle sædbanker er kvalitetssikrede og har en sikret screening af donorer, så seksuelt eller arvelige sygdomme ikke overføres. En mand der ønsker at være donor gennemgår en række fysiske og psykiske undersøgelser før han godkendes som donor.

Danske sædbanker

Vil du gerne have mere information om insemination ?

Download vores gratis brochure for at finde ud af mere.

Vores IUI-behandling starter på DKK 3.750

Vores IUI-behandling inkluderer:

-Laboratoriearbejde
-Insemination
-Opfølgning på behandling

*Donorsæd betales særskilt

Omkostningerne ved IUI-behandling vil afhænge af dine individuelle omstændigheder, og din personlige behandlingsplan vil blive forklaret mere detaljeret under din konsultation. Hvis du ønsker at finde ud af mere, bedes du ringe til os.

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale