Hvorfor naturlig og mild IVF er det rigtige valg

Arbejder med din krop, ikke imod den. Hvorfor naturlig og mild IVF er bedre for kvinder, mødre og babyer

  • Frustration – fordi du har svært ved at få klare oplysninger om, hvorfor du kæmper for at blive gravid, eller tiden går, mens du venter på din næste aftale.
  • Angst– fordi du måske overvejer privat behandling, men det er svært at forstå alle de tilgængelige muligheder, eller du er bekymret for, hvordan din krop vil klare de barske bivirkninger af fertilitetsmedicin.
  • Hjerteskærende – fordi din familie endnu ikke er komplet.


Hvis du oplever problemer med fertilitet - og ét ud af syv par rundt omkring i landet befinder sig i denne situation - så er der en god chance for, at du gennemgår nogle af disse følelser. Som banebrydende fertilitetslæger, der specialiserer sig i naturlig og mild IVF, forstår vi det. Vi mener, at enhver kvinde fortjener muligheden for at være biologisk mor, og vi har støttet kvinder til at gøre det i næsten tyve år.

Hver måned møder vi hundredvis af kvinder i vores klinikker rundt om i landet. Hver enkelt persons omstændigheder er forskellige, men så ofte er deres bekymringer de samme. Mange har venner eller familie, der har været igennem konventionel IVF-behandling, så de er bekymrede for, hvordan de vil klare ugevis af injektioner, den fysiske og følelsesmæssige virkning af de overgangsalderlignende symptomer, der skyldes afbrydningen af deres cyklus, og sundhedsrisici og komplikationer forbundet med de højere doser af lægemidler, der bruges til at stimulere æggestokkene.

De samme resultater, men en helt anden oplevelse.

Sandheden er, det behøver ikke at være sådan. Den naturlige og milde IVF-behandling, som vi har været banebrydende med, opnår succesrater svarende til eller bedre end det nationale gennemsnit for IVF med reducerede bivirkninger og bedre langsigtede sundhedsresultater for kvinder, mødre og babyer.

Hvad er naturlig og mild IVF?

Det lyder forenklet, men det eneste du har brug for, for at få en sund baby, er et æg af høj kvalitet og en sæd af høj kvalitet for at skabe et embryo af høj kvalitet. 

Fokus i konventionel IVF er at øge mængden af æg, der opsamles i hver cyklus. Behandlingen tager normalt 4 uger, ofte med daglige injektioner. Det virker ved at stoppe din normale cyklus (nedregulering) og derefter stimulere dine æggestokke til at producere mange flere æg, end de naturligt ville, med højere doser af fertilitetsmedicin og medicin.

Vores naturlige og milde IVF er derimod meget blidere og fungerer med din krops cyklus. Vi opnår de samme succesrater som konventionel IVF med lavere eller ingen doser medikamenter, hvilket eliminerer mange af de bivirkninger og sundhedsmæssige bekymringer, der er foruroligende for kvinder, der overvejer IVF.

Vores metode fungerer. For en vellykket IVF er kvaliteten af æg vigtigere end kvantiteten. Der er betydelige videnskabelige beviser for, at embryoner produceret fra IVF-cyklusser med lavere stimulering kan være af højere kvalitet end dem, der produceres i konventionel IVF, og at embryoner produceret i konventionel IVF kan have en øget risiko for kromosomale abnormiteter, hvilket kan påvirke sandsynligheden for, at de vil udvikle sig til sunde babyer på fuld sigt.

Hvordan fungerer vores metode?

Naturlig IVF, som er velegnet til ældre kvinder eller dem med lav ægreserve, som er afhængige af deres krops naturlige selektionsmekanisme for at indsamle det sundeste og æg af højeste kvalitet i en naturlig cyklus, uden stoffer eller medicin. Vores Naturlige modificerede behandling er afhængig af medicin i form af tabletter eller injektioner mere end 3-4 dage før ægopsamling og sigter igen mod at indsamle naturligt udvalgte æg.

Mild IVF, som er egnet til kvinder med normal ægreserve, skræddersyr vores specialiserede læger behandlingen til at ordinere ovariestimulation inden for din naturlige cyklus, designet til at skabe en mild respons. I modsætning til de fire ugers medicin, der kræves i konventionel IVF, er den samlede varighed normalt omkring 8-10 dage, og der er ingen nedregulering (intet behov for at stoppe din cyklus).

Hvad betyder det for dig og din baby?

Sunde mødre såvel som sunde babyer er kernen i alt, hvad vi gør.

I løbet af mange år har vi finpudset behandlinger, der er lige så vellykkede som konventionel IVF, men mildere mod din krop. Med lavere doser af medicin, eller endda slet ingen, bliver din behandling hurtigere og mere strømlinet, der vil være færre injektioner og langt færre fysiske og følelsesmæssige bivirkninger. Sundhedsrisici forbundet med højere doser af hormoner og lægemidler vil være lavere, og fordi der bruges mindre medicin, er behandlingen sandsynligvis billigere end konventionel IVF.

Ud over fordelene for dig, er der bevis for, at babyer født af naturlig IVF har en sundere fødselsvægt end dem, der er født fra konventionel IVF-behandling, og babyer født af mere naturlige former for IVF-behandling er også mindre tilbøjelige til at blive født for tidligt.

Ønsker du yderligere oplysninger?

Vi ved, at håndtering af fertilitetsproblemer kan føles ensomt og overvældende. Vores mål er at gøre din oplevelse så stressfri som muligt, og vi er stolte af, at den måde, vi arbejder på, gør en reel forskel for kvinder og familier [link til casestudier] på en vanskelige fase. Hos os vil du modtage skræddersyet behandling, ledet af eksperter og have adgang til avancerede ultralydsteknikker og den nyeste teknologi inden for området. 

Vi ved, at du har spørgsmål, og vi vil gerne hjælpe - så kontakt os venligst for en chat eller for at arrangere en indledende konsultation.

 

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale