Vitanova forbliver helt åben

Vi kan godt forstå, at der kan være usikkerhed omkring rejser med COVID-19. Vi vil forsikre vores patienter om at vi forbliver helt åbne til alle vores nationale og internationale patienter, og du kan fortsætte med at komme til klinikken for behandling. Vi fortsætter med at bruge de allerbedste sikkerhedsstandarder inden for vores klinik for at beskytte alle vores patienter, personale og den brede offentlighed. Vi vil fortsætte med at støtte dig, når vi sammen bevæger os fremad i din fertilitetsrejse.

Hvordan din rejse kan være anderledes

Hvis du er en patient uden for Danmark, der ønsker at få behandling på Vitanova, vil din rejse have ændret sig lidt på grund af Covid-19. Vi har beskrevet disse ændringer i nedenstående trin.

Trin 1

Virtuel konsultationstype: Zoom

Dit første skridt til at starte behandlingen er at have en konsultation med et af vores flersprogede medicinske team via video / telefon. De vil diskutere eventuelle resultater af tidligere udførte tests og scanninger og derefter udvikle en behandlingsplan, der giver den bedste chance for succes. Du kan booke din virtuelle konsultation her med et af vores flersprogede medicinske team - enten online eller ved at ringe til os.

Trin 1

Trin 2

Forbered dig på behandling

Under din konsultation skitserede vi den bedste behandlingsplan for dig. Når du starter din behandling, skal du regelmæssigt komme til helbredstjek på vores klinik, eller vi kan rådgive dig om at finde en lokal fertilitetsklinik eller læge i dit hjemland. Vi har en pålidelig apotekspartner, der kan levere det meste behandlingsmedicin til dit hjem overalt i Europa.

Trin 2

Trin 3

Rejser til Danmark for behandling

Vi ved, at rejser føles lidt mere komplicerede i øjeblikket med begrænsninger af rejsende, men vær bare rolig, det er ok at rejse til Danmark for behandling. Vi har allerede støttet mange patienter gennem dette. For at komme ind i Danmark har du bare brug for:

1) Et brev til medicinsk undtagelse, som vi vil udstede til dig
2) En negativ covid-test udført inden for 24 timer efter rejsen fra dit hjemland

Du skal blot vise dette med dit pas, så kan du komme ind i landet som normalt. Vi vil arbejde sammen med dig om at blive enige om de bedste rejsetider og derefter planlægge din behandling omkring det. Vi er her for at hjælpe dig ved hvert trin, så der er ingen grund til at udsætte starten af din behandling.

Trin 3

Trin 4

Behandling i Danmark

Når du kommer ind i Danmark, bliver du som i mange andre europæiske lande bedt om at isolere dig på dit hotelværelse, indtil du kommer til klinikken for at afslutte din behandling. I løbet af denne tid kan du bruge hotellets faciliteter. Du er i stand til at forlade isolationen for at komme til vores klinik for din behandling. Når din behandling er afsluttet, kan du rejse, når du vil og vende hjem. Vi vil være i regelmæssig kontakt med dig under hele din behandling for at sikre, at du har den nyeste vejledning på hvert trin af vejen.

Trin 4

Ofte stillede spørgsmål

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne udfordrende tid. Vi ved, at du har mange spørgsmål i øjeblikket - vores medicinske team har besvaret mange af de spørgsmål, der stilles af patienterne.

Kan jeg rejse til Danmark?

Ja, det kan du. Du skal have et grænsebrev fra os, der dokumenterer, at du er i behandling på Vitanova. Du skal vise brevet ved grænsen. Ved indrejse i Danmark kan COVID-testen ikke være mere end 24 timer gammel med et negativt resultat (alle test typer er godkendt). For mere information besøg: https://www.trm.dk/temaer/aktuel-information-om-om-covid-19-til-passagerer-transportudbydere-og-transportoerer/ 

Skal jeg isolere / gå i karantæne?

Når du kommer ind i Danmark, bliver du som i mange andre europæiske lande bedt om at isolere dig på dit hotelværelse, indtil du kommer til klinikken for at afslutte din behandling. I løbet af denne periode kan du bestille mad og service osv. og bruge hotellets faciliteter. Du kan forlade isolation 1) for at komme til vores klinik for din behandling. Du er så i stand til at rejse, når du ønsker det, og vende hjem. Vi arbejder på at koordinere tidspunkterne for din ankomst og din behandling for at reducere din tid i Danmark til et minimum (normalt kun 1 eller 2 nætter). 2) Hvis du vil blive længere, kan du godt gøre det, men du har så brug for en ny negativ PCR-test (Polymerase Chain Reaction) efter den fjerde isolationsdag.

Vi vil være i regelmæssig kontakt med dig under hele din behandling for at sikre, at du kun er i Danmark i en minimal tid. Vi har hjulpet mange kvinder og par gennem dette i de sidste par måneder ved at starte deres behandling med det samme

For mere information om COVID-opdateringerne i Danmark, besøg: https://coronasmitte.dk/da

Skal jeg tage en test, når jeg kommer ind i Danmark?

Ja, du bliver nødt til at tage en hurtig test ved ankomsten. Hvis man ankommer med fly, er testcentrene placeret i lufthavne. Hvis du rejser med båd eller bil, skal du foretage en hurtig test inden for 24 timer efter ankomsten til Danmark. Dette vil blive forklaret mere detaljeret, når vi hjælper dig med at planlægge din rejse, men hvis du ønsker mere information, besøg: https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/legal-requirements-upon-entry/faq-new-mandatory-testing-and-isolation-requirements

Hvad hvis min behandling er færdig, før jeg er færdig med karantæne?

Hvis din behandling er afsluttet, er du i stand til at rejse, når du ønsker det og vende hjem. Hvis du ønsker at blive længere i Danmark efter din behandling, er du i stand til at bryde isolation tidligt ved at få en negativ PCR (Polymerase Chain Reaction) test tidligst på din fjerde dag. Du har lov til at rejse til denne test i karantæne. Vi hjælper med at vælge et sted tættest på dit hotel eller hvor du bor mens du er i karantæne.

Hvor får jeg en PCR-test (Polymerase Chain Reaction)?

TestCenter Danmark driver teststationer over hele Danmark. Hvis du har et dansk CPR-nummer, og NemID kan bestille en aftale til test på www.coronaprover.dk. Udlændinge kan møde op uden en aftale og få en test, vi hjælper dig med at finde og beslutte, hvilket testcenter du skal gå til. For mere information besøg: https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/legal-requirements-upon-entry/faq-new-mandatory-testing-and-isolation-requirements

Hvordan er det på klinikken?

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi forbliver helt åbne og fortsætter med at levere sikre behandlinger.
Vi er i tæt kontakt med Sundhedsstyrelsen i Danmark og følger fortsat de retningslinjer, de giver omkring COVID-19.

Hvad vi beder dig om:

  • Giv ikke hænderne
  • Vi beder dig om at vaske dine hænder regelmæssigt eller bruge et håndrensemiddel
  • Hold afstand fra andre patienter og medarbejdere
  • Brug en maske under din tid på klinikken

Hvis du har haft nogen symptomer: løbende næse, feber eller hoste, eller hvis du tester positiv for Covid-19, kan du ikke komme ind på klinikken.

Hvis du er fra Danmark, og du gerne vil have, at din partner deltager, bedes du kontakte os på forhånd. Men hvis du kommer fra udlandet, kan vi kun levere et rejsedokument til den person, der er i behandling, så de kan ikke komme med. Dette vil blive diskuteret i din konsultation.

Kan min partner komme?

Hvis du er fra Danmark, og du gerne vil have, at din partner deltager, bedes du kontakte os på forhånd. Men hvis du kommer fra udlandet, kan vi kun levere et rejsedokument til den person, der er i behandling, så de kan ikke komme med. De kan kun komme, hvis de er nødvendige. Dette vil blive diskuteret mere detaljeret i din konsultation.

Hvad sker der, hvis jeg har brug for at komme til Danmark flere gange?

På klinikken vil vi arbejde meget hårdt på at reducere dine rejser til Danmark så meget som muligt., Men hvis du har brug for at komme til Danmark mere end en gang, opdaterer vi dit brev til indrejse og hjælper dig med at organisere den bedste handlingsplan.

Skal jeg få vaccinen, hvis jeg vil starte fertilitetsbehandling?

For både kvinder og mænd anbefales det, at du accepterer den anbefalede vaccination, når du får den tilbudt, uanset din planlagte graviditet eller fertilitetsbehandling. Du bliver nødt til at vente, indtil du har fået din anden vaccination, før du begynder din fertilitetsbehandling.

Udgør Covid-19 nogen risiko for graviditet?

Ingen data har vist risiko for graviditet på grund af Covid-19. Ingen data har vist fare for fosteret eller øget risiko for aborter. Den langsigtede virkning af Covid-19 på graviditeter forbliver ukendt, og klinikken kan ikke garantere, at en gravid kvindes helbred ikke vil blive alvorligt påvirket, eller at der ikke er nogen øget risiko for abort, for tidlig fødsel eller en negativ indvirkning på barnet, hvis Covid-19 blev kontraheret under graviditeten.

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi er helt åbne for alle vores nationale og internationale patienter, og du fortsat kan komme til klinikken for behandling.

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne vanskelige tid.

Book aftale