Deltag i vores næste webinar

IVF ved hjælp af webinar om donoræg -12. June- 18.00

Vi forstår, at når du undersøger IVF ved hjælp af en ægdonor, er det vigtigt, at du har alle de oplysninger, du har brug for for at træffe det rigtige valg.

Dette gratis webinar er en fantastisk måde at lære mere om IVF ved hjælp af donoræg, og hvorfor Vitanova skal være dit første valg. Du får også få dine spørgsmål besvaret af en fertilitetsekspert.

Dette webinar vil være kl. 18.00 København og vil også være på engelsk.

Deltag i vores næste webinar

Hvad er din nuværende situation?

Uanset hvilke fertilitetsmæssige omstændigheder du har, er vi her for at hjælpe. Nedenfor kan du vælge det der passer bedst til din nuværende situation.

Fertilitetsbehandling for enlige kvinder

Vi ved at mange kvinder er nødt til at gå i gang med behandling uden at have fundet den mand, som de vil skabe en familie med. Vi har mange års erfaring og er klar til at støtte dig på rejsen frem mod at skabe en familie.

Fertilitetsbehandling for enlige kvinder

Fertilitetsbehandling for lesbiske par

Vi rådgiver om valg af donorsæd og har en tilgang til behandling, som indikerer mindst mulig brug af lægemidler. Vi følger din krops cyklus og fokuserer på kvalitet fremfor antal af æg. Vores behandlingsplaner tager altid udgangspunkt i din individuelle situation og vi har fremragende succesrater.

Fertilitetsbehandling for lesbiske par

Fertilitetsbehandling for heteroseksuelle par

Gennem årene har vi hjulpet mange heteroseksuelle par, som af den ene eller anden grund har behov for hjælp til at skabe en familie. Uanset om det drejer sig om kvaliteten af mandens sæd eller kvindens æg, finder vi en individuel behandling for jer. Vi planlægger behandling med fokus på kvindens egen cyklus og fokuserer på kvalitet fremfor antal æg og vi har fremragende succesrater.

Fertilitetsbehandling for heteroseksuelle par

Hvorfor vælge Vitanova Fertility Clinic i København?

Os på Vitanova har lang erfaring med fertilitetsbehandling og vi ved at hver kvindes situation er forskellig og vores udgangspunkt er ikke ”one-fits-all” behandling. Vi tilpasser behandlingsplanen individuelt.

Vi har ekspertise indenfor brug af donorsæd i IVF-behandlingen Vi har ekspertise indenfor brug af donorsæd i IVF-behandlingen

Vi har over 15 års erfaring med at hjælpe enlige kvinder og par med brug af æg- eller sæddonor for at opfylde deres drøm om at skabe en familie.

Specialister i mild stimuleret og naturlig IVF Specialister i mild stimuleret og naturlig IVF

Vores medicinske leder, Geeta Nargund, er verdensberømt for sin tilgang til og forskning i behandling i mild stimuleret og naturlig cyklus. Alle i vores behandlingsteam er uddannet og vejledes af Geeta Nargund.

Videnskabsråd Videnskabsråd

Vores medicinske team er ledet af professor Geeta Nargund som arbejder hårdt på fortsat at udvikle og skabe fremskridt i fertilitetsbehandling.

Fremragende succesrater Fremragende succesrater

Vi er meget stolte over konsekvent at have opnået fremragende succesrate for fertilitetsbehandling på tværs af alle aldersgrupper.

Let tilgængeligt Let tilgængeligt

Vores klinik ligger i centrum af København. Vi giver kvinder fra hele Europa adgang til en bred vifte af fertilitetsbehandlinger og stræber efter at gøre din fertilitetsrejse så enkel som muligt.

En del af CREATE Fertility

Vitanova er en del af CREATE Fertility-familien, der er førende inden for mild og naturlig IVF. Vores team ledes af professor Geeta Nargund, en verdenskendt ekspert i behandling i mild stimuleret eller naturlig cyklus.

Her på Vitanova i København har vi implementeret de samme behandlingsprocedurer for at hjælpe barnløse uden brug af store doser hormonstimulering. Dette giver kvinden et mildere forløb og samtidig er udgifterne til medicin minimale.

Din fertilitetsrejse hos os, tager udgangspunkt i din fertilitetsstatus og behandlingen tilpasses individuelt. Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet af æg og embryoner.

En del af CREATE Fertility

Hvad vores patienter siger

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale