Hvad forårsager ægløsningsproblemer?

Der er flere årsager til ægløsningssygdomme. Nogle er forårsaget af hormonelle problemer, når hjernen eller hypofysen ikke frigiver de korrekte hormoner, eller hvis hormonniveauet er ubalanceret. Dette kan skyldes stress, diæt og motion, stråling eller en tilstand kaldet polycystisk ovariesyndrom (PCOS) og kan føre til, at æg frigives med uregelmæssige intervaller eller slet ikke. Andre ægløsningsproblemer er forårsaget af problemer med æggestokkene. Nogle kvinder er for eksempel født uden æggestokke overhovedet eller har æggestokke, der svigter for tidligt (for tidlig ovariesvigt). Andre har æggestokke, der er resistente over for effekterne af hormoner, og æggene udvikler sig ikke (ovariesyndrom) eller æggestokke, der er blevet beskadiget af medicin, stråling eller kirurgi.

Hvorfor ægløsningsproblemer forårsager infertilitet

En forstyrret eller fraværende ægløsning betyder, at et æg frigives sjældent eller aldrig, hvilket forhindrer undfangelse.

Ægløsningsforstyrrelsessymptomer og diagnose

Unormale menstruationscyklusser - karakteriseret ved usædvanligt hyppige eller sjældne perioder og / eller uregelmæssige cykluslængder - er normalt den klareste indikation på, at en ægløsningssygdom er til stede.

En læge kan normalt diagnosticere ægløsningsforstyrrelser ved at diskutere detaljer om patientens tidligere menstruationscyklusser, og blodprøver og ultralydsundersøgelser af æggestokkene kan også bruges til at afklare, om ægløsning forekommer.

At vælge den rigtige behandling for dig

Vi kan behandle ægløsningsproblemer med IVF-behandling ved hjælp af medicin til at regulere din menstruationscyklus. Den rigtige behandling afhænger af det nøjagtige omfang af din ægløsningsforstyrrelse, og du kan diskutere dette med en af vores læger, der vil være i stand til at udarbejde en skræddersyet behandlingsplan.

For kvinder, der har ægløsning, kan vi tilbyde vores naturlige, naturlige modificerede eller milde IVF-behandling afhængigt af dine omstændigheder. Disse er alle mildere former for IVF, som er designet til at undgå overstimulering og andre bivirkninger. For kvinder, der ikke har ægløsning, er ægdonationsbehandling tilgængelig. Dette kan enten være med en kendt donor eller anonym donor, og vi har specialiseret ægdonationspersonale, der kan hjælpe med at matche med en passende donor.

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale