Professor Geeta Nargund er seniorkonsulent for reproduktiv medicin ved St George's Hospital, London.

Professor Nargund har offentliggjort mere end 60 fagfællebedømte videnskabelige artikler, herunder abstrakter og også flere bogkapitler inden for reproduktiv medicin.

Hun er en pioner inden for naturlig og mild IVF og avanceret ultralydsteknologi inden for reproduktiv medicin og er akkrediteret som underviser i infertilitet og gynækologisk special ultralyd af Royal College of Obstetricians & Gynecologists (RCOG) London og British Fertility Society (BFS).

Professor Nargund var banebrydende for brugen af follikulær doppler til vurdering af ”ægkvalitet” hos mennesker. Hun offentliggjorde også den første videnskabelige artikel om "Kumulative levendefødselsrater med naturlig cyklus IVF".

Hun er medforfatter af en videnskabelig artikel om det innovative og forenklede system, der gør det muligt at udføre IVF uden behov for et konventionelt laboratorium. Denne videnskabelige artikel vandt 'Robert Edwards-prisen' for årets bedste RBMonline i 2014.

Professor Geeta Nargund er også medredaktør for Det Europæiske Videnskabelige Tidsskrift, Fakta, Synspunkter og Vision i OBGYN og er med i International Editorial Board for det Videnskabelige tidsskrift, Journal of Human Reproductive Sciences.

Professor Nargund er præsident for International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR), en britisk registreret velgørenhedsorganisation. Gennem sin ledende rolle har hun været fortaler for kvinders valg, sundhed og uddannelse inden for assisteret reproduktiv teknologi (ART) globalt. Hun fremmer sikrere, mindre lægemiddelorienteret og mere tilgængelig ART.

Professor Nargund var også medlem af WHO (World Health Organisation) ekspertundergruppe om retningslinjer for infertilitet. Hun er medlem af styregruppen for den særlige taskforce om "infertilitet i udviklingslande" oprettet af European Society for Human Reproduction and Embryology (ESHRE) og var formand for ESHRE Special Task Force om "Mild ART". Hun er regelmæssigt inviteret som foredragsholder på nationale og internationale videnskabelige konferencer.

Professor Geeta Nargund er gæsteprofessor ved forskellige universiteter; Hasselt Universitet, Medicinsk Fakultet (arbejder på Genk Universitetshospital), Belgien; St Marco University Lima (ældste universitet i Latinamerika) og SDM Medical College, Indien, og har også været senior guvernør for grundskoler og sekundære statsskoler i det sydlige London.

Hun er aktivt involveret i forskning i at gøre IVF mere naturlig, tilgængelig og mere sikker for kvinder og børn. Hun er administrerende direktør for den britiske nationale velgørenhedsorganisation, Create Health Foundation. Denne velgørenhed finansierer og understøtter kvinders sundhedsuddannelse i Storbritannien og i Afrika.

Professor Nargund er fast foredragsholder ved Westminster Health Seminars om sundheds- og socialpleje i Storbritannien. Hun har også været inviteret som foredragsholder på kvinders sundhedskonference sammen med medlemmerne af FN og også på en europæisk kvindekonference om "Kvindelig livskvalitet i den udviklede verden".

Hun er i Tatlers lægevejledning for 2013 og er også et associeret medlem af Guild of Health Writers UK. Hun bekymrer sig dybt om og har gennem de seneste 15 år været aktivt involveret i velgørenhedsorganisationer, der fremmer uddannelse, kvinders sundhed og udvikling, lighed og social mobilitet.

Professor Geeta Nargund

Tilknyttede aktiviteter:

  • Professor Geeta Nargund blev udnævnt som kurator i bestyrelsen for velgørenhedsorganisationen - London Emergencies Trust mellem 2017 – 2020.
  • Professor Nargund er stolt over at være direktør for Walking Egg Foundation, en belgisk velgørenhedsorganisation dedikeret til på globalt plan, at gøre fertilitetsbehandlinger så milde som muligt for kvinden og samtidig økonomisk overkommeligt.
  • Professor Nargund arbejder på at gøre undervisning om fertilitet obligatorisk i skoler.

 

Bedrifter

  • Professor Nargund blev tildelt prisen "Årets kvinde for velgørenhed og samfundsarbejde" af magasinet Red i december 2013
  • Hun modtog "RBS formandens pris", en særlig, prestigefyldt pris for sit fremragende arbejde ved prisuddelingen Asian Women of Achievement.
  • Hun blev anerkendt som årets kvinde 2015 ved 60-års jubilæet for Årets kvinder
  • Hun modtog Inspirational Woman Award 2015 ved den 9. Inspiration Awards
  • Professor Geeta Nargund blev citeret af STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) Heros af Daily Telegraph i 2015
  • Hun var på listen blandt de top-10 mest indflydelsesrige asiatiske kvinder i Storbritannien i den asiatiske søndagsavis for at markere den internationale kvindedag 2016 
  • Professor Geeta Nargund vandt "Årets læge" af British Association of Physicians of Indian Origin i november 2017

Vores kliniske team er pionerer inden for Naturlig & Mild IVF og er på forkant med avanceret ultralydsscanning.

Vi arbejder konstant på at undersøge hvordan vi kan forbedre teknologien og procedurerne for at forbedre resultaterne for vores patienter.

Vil du læse mere om professor Nargunds offentliggjorte forskning  ...

Vores kliniske team er pionerer inden for Naturlig & Mild IVF og er på forkant med avanceret ultralydsscanning.

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale