Jeg er CEO og var med til at starte Vitanova i 2005. I 2010 flyttede vi til større lokaler og Vitanova blev til et fertilitetscenter med alle facetter indenfor fertilitetsbehandling.

Jeg har selv en stor familie: 4 børn og nu 4 børnebørn. Min glæde over min egen familie gav mig lyst til at hjælpe andre og det er den primære årsag til, at Vitanova blev grundlagt. Jeg arbejder for at vores kunder skal opleve Vitanova som noget særligt. Alle skal behandles individuelt og finde støtte hos os i drømmen om at skabe en familie. Hvis drømmen ikke bliver opfyldt, er det mit ønske at vi på Vitanova er med til at skabe accept hos den enkelte om at et liv uden børn også kan være lykkeligt.

Vitanova er i partnerskab med Create Fertility i UK, som ledes af Professor Geeta Nargund. Geeta Nargund er pioner indenfor IVF i naturlig cyklus, hvor kvinden behandes uden – eller med minimal – hormonstimulering. Da jeg har samme grundholdning som Geeta Nargund i forhold til at sætte fokus på kvinden og minimere forbruget af medicin i behandlingen, er partnerskabet en stor glæde for mig.

Anette Weinreich Pillon

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Ring til os på: +45 33 33 71 01

Mandag -Fredag 8:00 - 15:30
Lørdag 8:00 - 12:00
Søndag Lukket

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale