Jeg er ansat som femsproglig sekretær hos Vitanova.

Har været ansat i sundhedssektoren i rigtig mange år, og min seneste ansættelse var på gynækologisk/obstetrisk afdeling G76 på Roskilde Universitets Hospital, hvor jeg virkede i 18 år. Jeg var ansat i behandler teamet og har gennem mit ansættelsesforløb, erfaring med korttids- og længerevarende patientkontakt. Jeg fik under det lange ansættelsesforløb et dybdegående kendskab til stort set alle gynækologiske/obstetriske specialer. Jeg har ligeledes haft ansvar for planlagte operative patienter, samt akutte subakutte patienter.
I forbindelse med mit arbejde på Roskilde Universitets Hospital, har jeg under ansættelsesforløbet tolket for læger, jordemødre og patienter.

Jeg bliver fortsat brugt som tolk under mit virke hos Vitanova. Mine sproglige kompetence indenfor fransk, tysk, engelsk samt det nordiske sprog har jeg tilegnet mig på følgende baggrund: Mine forældre traf det valg, at jeg fra skolestart skulle gå på den Den franske Skole på Frederiksberg Allé, hvor jeg gik til og med syvende klasse. Herefter blev jeg elev på den Tyske skole, Sct. Petri, hvor jeg var elev fra ottende klasse, indtil jeg startede på Zahles Gymnasium.

Baggrunden for, at jeg nu er ansat på Vitanova, er at jeg brænder for området, det at arbejde i et dynamisk team og yde service, det er lige mig og da jeg fik muligheden, sprang jeg til og er nu en del af teamet.

Jacqueline Juncher

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi er helt åbne for alle vores nationale og internationale patienter, og du fortsat kan komme til klinikken for behandling.

Ring til os på: +45 33 33 71 01

Mandag -Fredag 8:00 - 15:30
Lørdag 8:00 - 12:00
Søndag Lukket

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne vanskelige tid.

Book aftale