Professor Campbell var akademisk leder for afdelingen for obstetrik og gynækologi på King's College Hospital, London i 20 år og havde derefter samme stilling ved St George's Hospital Medical School, London.

Professor Campbell var formand for International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology i 8 år og er chefredaktør for Scientific Medical Journal 'Ultralyd i obstetrik og gynækologi'.

Han har mange internationale hædersbevisninger og er Honorary Fellow fra American College of Obstetricians and Gynecologists.

Han er en pioner inden for ultralyddiagnose og har introduceret mange nye teknikker. Han har for nylig introduceret 3D-scanning i Storbritannien og har oprettet den første 4D ultralydsklinik.

Han har i løbet af sin karriere introduceret mange nye ultralydteknikker, såsom rutinemæssig graviditetsscanning, tidlig diagnose af medfødte abnormiteter, vurdering af fosterets vækst og trivsel og ultralydsscreening for kræft i æggestokkene.

Professor Stuart Campbell

Bedrifter

  • Professor Campbell er den tidligere akademiske leder af Institut for Fødselslæge og Gynækologi ved både King's College Hospital og St George's Hospital Medical School, London
  • Han er den første præsident for International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynaecology(ISUOG)
  • Han er også chefredaktør for Scientific Medical Journal 'Ultralyd i obstetrik og gynækologi'
  • Professor Campbell er Honorary Fellow fra American College of Obstetricians and Gynecologists
  • Han er doktor i naturvidenskab ved University of London

Profilstykker

  • American Journal of Obstetrics and Gynecology skrev et profilstykke om professor Campbells revolutionerende arbejde inden for obstetrik og gynækologi. For at læse hele artiklen skal du klikke her.

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Vi vil forsikre vores patienter om, at vi er helt åbne for alle vores nationale og internationale patienter, og du fortsat kan komme til klinikken for behandling.

Ring til os på: +45 33 33 71 01

Mandag -Fredag 8:00 - 15:30
Lørdag 8:00 - 12:00
Søndag Lukket

Tak for din tålmodighed og forståelse i denne vanskelige tid.

Book aftale