En besked til Stork og Danfert patienter

Vi ved og forstår, at det er en vanskelig situation du står i, og at der vil opstå en vis usikkerhed i forbindelse med lukningen af Danfert og Storkklinik.

Vitanova har en ophørsaftale med Danfert og Stork, hvilket betyder, at vi har forpligtet os til at tage imod alle deres patientjournaler og alle nedfrosne depoter med kønsceller og embryoner i forbindelse med deres konkurs.

Vi har nu modtaget alle jeres nedfrosne kønsceller og embryoner. Selve flytningen er gået godt, og vi opbevarer dem på samme sikre måde, som de også var opbevaret før!

Danfert og Storks moderselskab har også lavet en aftale om, at de patienter, der har betalt Danfert og Stork for 3 cykluspakker (både IVF og ægdonation), kan fortsætte deres behandling på Vitanova på lignende vilkår som dem, der er aftalt med Stork1 uden beregning.2

Selvom vi nu har modtaget jeres journaler og nedfrosne kønsceller og embryoner, så kan der gå nogle uger, før vi helt klar til at kunne behandle jer. Jeres patientdata skal inkorporeres i vores database, så vi hele tiden kan sikre os optimal sporbarhed. Hvis I påtænker at påbegynde behandling i den kommende cyklus, så skal I være opmærksomme på, at det kan være, det ikke er muligt. Vi gør vores bedste for at sikre, at processen forløber så nemt som muligt.

Vi har oprettet en dedikeret e-mailadresse til Danfert og Storkpatienter. Du er velkommen til at kontakte klinikken på stork@vitanova.dk.

Vi forventer, at vores telefonlinjer er mere travle end normalt, og for at vi kan levere den bedst mulige service, beder vi om at du sender en mail til os på stork@vitanova.dk.

Hvis du påtænker at komme til behandling inden for de næste par måneder, skal vi bede dig om at udfylde vores spørgeskema https://www.vitanova.dk/elektronisk-journalskema/ Når det er udfyldt og sendt til os, kan I ringe til os og booke en kort samtale med os. Denne skal finde sted, inden I starter en behandling med os.

Endnu en gang ved vi, at det er en svær tid, men vi bestræber os på at give dig den bedst mulige behandling hos Vitanova, og vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Bedste ønsker

Vitanova-teamet

  1. Bemærk venligst, at selvom Vitanova tilbyder dig det samme antal cyklusser, som du var berettiget til, kan nogle elementer i pakken variere lidt.
  2. Pakken, som du har betalt for, fortsætter gratis, og du skal kun betale ekstra service såsom ICSI (da du ville have skullet betale for disse hos Stork)
  3. At gennemgå en cyklus betyder, at du allerede har taget den første stimulationsindsprøjtning, og din cyklus skrider frem

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale