Jeg er født og opvokset i Belgien, fik min medicinske grad ved universitetet i Gent og afsluttede min specialistuddannelse på universitetshospitalet i Gent. Som en del af min specialistuddannelse har jeg også arbejdet i Holland og Australien.

Fertilitet har altid været min særlige interesse, så da jeg fik et jobtilbud i Barcelona (Spanien) i 2010, var jeg meget begejstret for, at kunne dedikere mig til fertilitetsbehandling.

Jeg har tilbragt 10 år i et af Europas største fertilitetscentre, hvor jeg har lært hver eneste lille detalje i fertilitetsverdenen at kende. Jeg har givet foredrag på konferencer i Europa, USA og Nordafrika.

At være flersproget, har gjort det nemt for mig at kommunikere med mange af mine patienter på deres modersprog. Jeg taler hollandsk, engelsk, spansk, fransk og tysk, så tøv ikke med at tale eller skrive til mig på dit modersmål.

Efter at have arbejdet inden for grænseoverskridende medicin i 10 år, har jeg lært en masse om kulturelle forskelle og ved, hvordan man finindstiller en behandling til dine lokale behov. Jeg vælger at komme og slutte mig til Vitanova, fordi den personlige kontakt med patienten er meget vigtig for mig. At være en del af CREATE Fertility Group, én af lederne inden for naturlig og naturlig modificeret IVF, var også en vigtig grund til at blive en del af denne familie.

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Ring til os på: +45 33 33 71 01

Mandag -Fredag 8:00 - 15:30
Lørdag 8:00 - 12:00
Søndag Lukket

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale