Årsager til uforklarlig infertilitet

Årsagerne til uforklarlig fertilitet er ukendte. Der er hundreder af trin involveret i processen, der fører til en levedygtig graviditet, og hvis én af disse forstyrres, kan det føre til infertilitet. Nogle af trinene i denne proces overvåges ikke engang; det kan være, at der er faktorer i spil, der ikke undersøges af de nuværende diagnostiske metoder. Alternativt kan infertiliteten skyldes årsager, der ikke vil fremgå, før en IVF-cyklus er gennemgået, såsom befrugtning eller implantationssvigt.

Symptomer og diagnose

Uforklarlig infertilitet falder generelt ikke sammen med nogen særlige symptomer. Definitionen af infertilitet er, at det er en manglende evne til at blive gravid efter et års regelmæssig ubeskyttet sex, og uforklarlig infertilitet opstår, når standard fertilitetsprøvning såsom scanninger, tubal patency tests og sædanalyse ikke har vist en årsag til infertiliteten. Det diagnosticeres generelt efter en række undersøgelsesveje, der ikke har givet nogen svar.

At vælge den rigtige behandling for dig

Intrauterin insemination eller IUI er en foreslået behandlingsmulighed for uforklarlig infertilitet og har vist sig at føre til en øget graviditetsrate sammenlignet med samleje. IVF-behandling er også en levedygtig mulighed for par, der lider af uforklarlig infertilitet og normalt har den højeste succesrate sammenlignet med andre behandlingsmetoder. Vores IVF-behandlinger er designet til at være blidere på kroppen end konventionel behandling. Alle bruger færre stoffer eller slet ingen stoffer og arbejder inden for den naturlige cyklus med fokus på kvaliteten snarere end mængden af æg og embryoner.

Vi har åbent og er parate til at hjælpe dig!

Du kan diskutere behandlinger eller spørgsmål, du har, med en af vores erfarne patientrådgivere

Ring til os på: +45 33 33 71 01

Mandag -Fredag 8:00 - 15:30
Lørdag 8:00 - 12:00
Søndag Lukket

Hvis du er klar til at starte IVF-behandling og ønsker at bestille din virtuelle konsultation, kan du gøre dette nemt online.

Book aftale